Om kunstneren

Om Lærke-Maria Schmidt | Atelier 095

Om kunstneren

Jeg er Lærke-Maria Schmidt, kunstneren bag Atelier 095, og er baseret i København. Siden 2019 har jeg arbejdet som professionel kunstner, hvor jeg har skabt unikke malerier og plakater, der udforsker følelser og historier gennem mit særlige fokus på karakteristiske “Aliens”.

En kunstnerisk rejse

Min kunstneriske rejse begyndte for alvor i 2019, og siden da har jeg haft privilegiet at arbejde på spændende projekter. I 2021 lavede jeg mit første globale set-design for Puma, og jeg har også samarbejdet med sanger Alex Vargas og musikduoen “Feels”.

Passion for formidling og undervisning

Udover mit arbejde som kunstner, brænder jeg for at dele min viden og inspirere andre. Jeg afholder kunstkurser gennem FOF, hvor jeg underviser i forskellige teknikker og kreative øvelser. Jeg elsker at formidle og lære fra mig, hvilket også er grunden til, at jeg studerer til folkeskolelærer i dansk, billedkunst og religion.

Hvad du finder på bloggen

På denne blog ønsker jeg at dele mine kunstneriske processer, teknikker, kreative øvelser og inspiration. Uanset om du er en erfaren kunstner eller nybegynder, håber jeg du vil kunne finde nyttige tips og indsigter, der kan hjælpe dig på din egen kreative rejse. Jeg inviterer dig til at deltage i samtalen og stille spørgsmål – på den måde bliver jeg også klogere.

Kontakt og besøg

Jeg elsker at høre fra kunstinteresserede, samlere og alle, der ønsker at lære mere om mit arbejde. Hvis du har spørgsmål, ønsker at købe et kunstværk, eller vil booke et kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig gennem min hjemmeside www.atelier095.com.

Følg med

Følg mig også på sociale medier for de nyeste opdateringer om mine værker og kommende kurser. Jeg ser frem til at dele min kunstneriske rejse med dig!